5 mituri despre imprumuturi

mituri despre credite

   1. Nu poti achita anticipat (ori trebuie sa achiti o penalitate pentru achitarea anticipata). Atit legile Rep. Moldova cit si regulamentul intern Delta Credit permit achitarea anticipata a unui imprumut GRATIS!!! Dobinda si comisionul vor fi recalculate doar pentru lunile in care ati folosit banii.

   2. Este foarte complicat si anevoios sa obtii un credi. Luarea unui credit a devenit ceva absolut ordinar in ultima perioada. Ba mai mult, persoanele responsabile folosesc aceasta metoda tot mai des pentru a nu lasa platile curente sa devina restante.

   3. Este foarte complicat si anevoios sa obtii un credit. Cu toate ca bancile au nevoie de mai mult timp si un pachet mai amplu de documente pentru a lua decizia de acordare a unui credit, companiile de microfinantare ofer acest serviciu in maxim 24 de ore si cu un minim set de acte.

   4. Clientul nu poate fi obligat sa achite imprumutul. In cazul in care un client a semnat un contract de imprumut cu o companie de microfinantare, a ridicat banii si i-a folosit in scopuri personale, acesta are obligatiunea LEGALA sa returneze creditul accesat conform graficului din contract sau in mod anticipat. In cazul cind clientul refuza sa efectueze aceste plati, companiile de microfinantare in cele mai dese cazuri se adreseaza in instanta de judecata pentru a obtine achitarea fortata a datoriei prin intermediul executorilor judecatoresti.

   5. Refinantarea costa mai scump decit insasi creditul. Acest caz poat fi adevarat pentru unele companii, dar Delta Credit in primul rind are grija ca clientii nostri sa nu intre in incapacitate de plata si sa poata achita confortabil imprumutul. Pentru clientii care la moment trec prin perioade financiar complicate, oferim posibilitati de refinantare.